Aannemersbedrijf

Betrouwbaarheid en deskundigheid

Het kiezen voor het meest geschikte aannemersbedrijf neemt tijd in beslag. U zoekt een betrouwbare partner die hoge kwaliteit levert. U zoek klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Het liefst ook nog eens dat projecten snel worden opgelerd. Bij J.Bolt b.v. draait het daar al jaren om. Welkom bij aannemersbedrijf J.Bolt b.v. uit Haren!

Aannemersbedrijf J.Bolt b.v.

Sinds 1915 hebben wij al aan allerlei infra projecten gewerkt. Hierdoor hebben wij ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en deskundige aannemersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Haren en zijn een zelfstandig bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Ons werkgebied is voornamelijk de provincies Groningen en Drenthe. Ons bedrijf is zowel ISO 9001 als VCA** gecertificeerd.

aannemersbedrijf

Voor wie werken wij?

Bij ons aannemersbedrijf maken wij gebruik van vakmensen. Medewerkers met de juiste diploma’s en jarenlange ervaring hebben met de meest uiteenlopende projecten. Wij werken namelijk voor gemeenten, bedrijven, woningbouwcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen. Maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. U heeft bij ons een aanspreekpunt en onze medewerkers denken graag met u mee. Hierdoor haalt u met J.Bolt b.v. een aannemersbedrijf in huis met veel kennis van zaken.

De kracht van ons bedrijf

Mede door onze brede klantenkring hebben wij ons inmiddels gespecialiseerd in verschillende grond-, weg- en waterbouw werkzaamheden. In principe kunt u met elk infra project bij ons aannemersbedrijf terecht. Met al meer dan 100 jaar ervaringen hebben wij alles wel eens voorbij zien komen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van deskundig advies. In die 100 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in onder andere:

  • Aanleg en herstel van rioleringen
  • Aanbrengen van (sier)bestrating
  • Aanleg van complete terreininrichtingen
  • Het aanbrengen van asfalt en slijtlagen

J.Bolt b.v., uw aannemersbedrijf!

Wilt u de mogelijkheden van uw infra project met ons bespreken? Of wilt u vrijblijvend advies? Onze vakmensen staan u graag te woord. Neem dan eenvoudig contact op door middel van het invulformulier op onze website. U kunt ons ook bereiken per e-mail via info@jbolt.nl of telefonische via 050-5344885. Kiezen voor J.Bolt b.v. is kiezen voor een betrouwbare en deskundig aannemersbedrijf.