Aannemersbedrijf Assen

Deskundig en betrouwbaar aannemersbedrijf in Assen

Deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid, daar draait het bij ons aannemersbedrijf in Assen al 100 jaar om. Wij zijn een zelfstandig aannemersbedrijf in grondwerk, wegenbouw en straatwerk dat actief is in Assen en willen graag met uw infra project van start gaan!

Waarom aannemersbedrijf J. Bolt b.v.?

Wij zijn als sinds 1915 actief met infra werkzaamheden in en rondom Assen. Een van onze specialiteiten is het aanleggen en onderhouden van een riolering. Wij hebben een breed scala aan zakelijke klanten en ook particulieren maken veelvuldig gebruik van onze diensten, bijvoorbeeld als zij zoeken naar een geschikte stratenmaker. Als u in zee gaat met ons aannemersbedrijf in Assen, dan bent u er zeker van dat u een betrouwbare partner heeft gevonden.

Aannemersbedrijf Assen

Waterbouw, wegenbouw, bestrating of grondwerk in Assen

Wij bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. maken gebruik van een vaste kern eigen personeel. Al onze medewerkers zijn vakkundig gediplomeerd en beschikken over relevante certificaten. Zo bent u er zeker van dat de kwaliteit van de werkzaamheden hoog zijn en dat de veiligheid altijd gewaarborgd wordt. Mocht het voor komen dat een project in tijdsnood komt, dan kunnen schakelen wij onze vaste onderaannemers in. Zo bent u er zeker van dat uw project in Assen tijdig wordt afgerond. Wel zo fijn!

Bent u onze volgende tevreden klant in Assen?

Tevreden klanten die ons aannemersbedrijf al hebben gevonden blijven graag gebruik maken van onze diensten in Assen. Klanten die regelmatig bij ons terug komen zijn:

  • Gemeenten
  • Scholen en bedrijven
  • Woningcoöperaties
  • Zorginstellingen
  • Particulieren

Neem vrijblijvend contact met op ons

Twijfel dus niet langer en neem contact op met ons aannemersbedrijf. Wij denken graag met u mee en nemen al uw zorgen graag uit handen. Wij bieden vele diensten aan onder één dak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 – 5344885 of per e-mail via info@jbolt.nl. Onze medewerkers bij ons aannemersbedrijf in Assen staan voor u klaar!