Bestrating

Aanleggen van bestrating

Ons aannemersbedrijf heeft ruime ervaring in het bestraten van wegen, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. Het goed bestraten zorgt voor een strakke en nette uitstraling in uw stad, op parkeerplaatsen of in uw eigen achtertuin. U kunt ons ook inschakelen omtrent sierbestrating. Veel klanten zijn u al voorgegaan en hebben gekozen om hun bestrating te laten uitvoeren door J. Bolt b.v. Bestrating in Assen, Eelde, Groningen, Haren, Hoogezand, Roden, Slochteren, Veendam of Vries? Kies voor J. Bolt b.v.

Waarom kiezen voor ons?

J. Bolt b.v. is al sinds 1915 actief met bestrating in de omgeving van Groningen en Drenthe. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alles al voorbij zien komen. Wij kunnen u dan ook overal mee helpen. Veel ondernemingen hebben daarom ook al gebruikgemaakt van onze diensten. Denk aan scholen, gemeenten, zorginstelling en woningcorporaties. Ook particulieren maken veelzijdig gebruik van onze bestrating diensten. Want wie wilt nu niet een mooie achtertuin in de zomer of een strakke parkeerplaats?

Bestrating materiaal van kwaliteit

Wij leveren bestratingsmaterialen van beton en gebakken materialen. Evenals de levering van zand, grind en teelaarde. Mocht u zelf niet uit het ontwerp voor uw oprit of terras komen dan helpen wij u ook graag.

Kies voor onze vakmensen

Onze stratenmakers zijn allemaal gediplomeerd en hebben ruime ervaring met het bestraten van wegen, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. Voor machinaal straatwerk hebben wij de beschikking over een mechanische hunklinger klem. Dit is de machine voor het leggen van pakketten in allerlei verschillende vormen en varianten.

Voordelen van J. Bolt b.v.

Kiezen voor J. Bolt b.v. betekent kiezen voor een betrouwbare en deskundige bestrating partner. Onze voordelen zijn:

  • Klantgerichte werkwijze
  • Snelheid en hoge kwaliteit
  • Vast aanspreekpunt en flexibiliteit
  • Gediplomeerde vakmensen

Wij zijn pas tevreden als dat u ook bent!

Meer info over bestrating mogelijkheden?

Wilt u alle mogelijkheden weten? Neem dan gerust contact met ons op en maak al uw wensen kenbaar. Wij zullen u dan voorzien van vrijblijvend advies en alle mogelijkheden met u bespreken. Vul het contactformulier in op onze website of bel naar 050 – 535 48 85. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@jbolt.nl. Voor al uw bestrating project kiest u natuurlijk voor J. Bolt b.v.