Aannemersbedrijf Eelde

J. Bolt b.v., uw aannemersbedrijf in Eelde

Wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen of restaureren? Of gaat het om wegenbouw werkzaamheden in Eelde? Of bent u helemaal weg van sierbestrating en wilt u dat ook wel op uw oprit? Dan bent u bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. aan het juiste adres. Wij zijn een zelfstandig aannemersbedrijf dat sinds 1915 actief is in Eelde en omgeving. Bovendien zijn wij gespecialiseerd is in allerlei infrastructurele werkzaamheden. Gaan we binnenkort voor u aan de slag?

Wat maakt J. Bolt b.v. uniek?

Wanneer u een aannemersbedrijf in Eelde zoekt, dan zijn wij uw beste keuze. Wat ons uniek maakt, is dat wij een brede groep aan diverse opdrachtgevers hebben. Zo voeren wij als aannemersbedrijf opdrachten uit voor gemeenten, bedrijven, scholen, woningcoöperaties en zorginstellingen. Ook als particulier bent u bij ons van harte welkom. Wij bieden ook veel verschillende diensten aan. Onze specialiteiten zijn in Eelde onder meer:

  • Aanleg en herstel van rioleringen
  • Het aanbrengen van bestrating met een vakkundige stratenmaker
  • Het aanbrengen van asfalt en slijtlagen
  • Aanleg van complete terreininrichtingen rondom woning en bedrijfsgebouw

De voordelen van J. Bolt b.v.

Ons aannemersbedrijf bestaat niet voor niets al meer dan 100 jaar. Dit hebben wij mede te danken aan ons deskundige personeel. Wij zijn namelijk een aannemersbedrijf met een vaste kern van eigen personeel. In piektijden kunnen we vertrouwen op een aantal vaste onderaannemers. Zo kunnen wij voor u een betrouwbare partner zijn voor al uw projecten in Eelde.

Wij werken veilig

Al onze medewerkers zijn voor hun vakgebied gediplomeerd en hebben allemaal hun certificaat basisveiligheid VCA. Zo weet u zeker dat er veilig wordt gewerkt. Verder zijn al onze medewerkers multifunctioneel inzetbaar. Of het nu gaat om grondwerk, wegenbouw, riolering, straatwerk of het aanbrengen van asfalt of slijtlagen en beschoeiingen, wij zijn u graag van dienst. Schakelt u ons in, dan heeft u met het meest multifunctionele aannemersbedrijf van Eelde te maken.

Aannemersbedrijf Eelde

Neem makkelijk contact op

Veel bedrijven en particulieren uit Eelde hebben door de jaren heen gebruikgemaakt van onze diensten. Vul eenvoudigweg het contactformulier in om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Verder zijn wij bereikbaar via 050-5344845 of via info@jbolt.nl. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Mag ons aannemersbedrijf in Eelde voor u aan het werk gaan?