Grondwerk

De basis voor alle infra projecten

Grondwerk is de basis voor alle infra projecten. Voordat wegverhardingen of woningen gebouwd kunnen worden, zal de ondergrond hiervoor geschikt gemaakt moeten worden. Dit geschiedt door het ontgraven en verzetten van grond en het aanbrengen van zand. Dit is de basis voor de verdere werkzaamheden, zoals het aanleggen wegen of het bouwen van woningen. Ook sloten en watergangen dienen gegraven te worden voor een goede ontwatering. Kortom, het goed uitvoeren van grondwerk is van groot belang.

Zoekt u een aannemersbedrijf voor uw grondwerk? Kies dan voor J.Bolt b.v. Wij zijn actief in de regio van Zuidlaren, Roden, Eelde, Haren, Veendam, Slochteren, Hoogezand, Groningen, Vries en Assen.

Grondwerk laten uitvoeren door J.Bolt b.v.

Ons aannemersbedrijft voert al vanaf onze oprichting in 1915 grondwerkzaamheden uit. Dit doen wij voor een breed scala aan opdrachtgevers. Denk hierbij aan gemeenten, scholen, zorginstellingen en diverse bedrijven. Ook voeren wij regelmatig grondwerk uit voor particulieren. Door onze brede klantenkring zijn wij in staat om overal een oplossing voor te bedenken en maatwerk te leveren. Niet voor niets bestaan wij al meer dan 100 jaar!

Vakkundig personeel

Ons aannemersbedrijf kan met de inzet van materieel en gekwalificeerd vakkundig personeel grondwerk opdrachten met een verschillende aard en omvang in eigen beheer uitvoeren. Wij maken namelijk gebruik van een vast kern eigen personeel die allen gediplomeerd zijn. Bovendien zijn wij zowel ISO 9001 als VCA** gecertificeerd.  Zo bent u er zeker van dat u in zee gaat met een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand aannemersbedrijf en dat uw grondwerk in goede handen is.

grondwerk

Onze kracht

In ruim 100 jaar hebben wij diverse grondwerkzaamheden uitgevoerd. Van het aanbrengen van riolering tot aan het bestraten van wegen. Wij zijn dan ook sinds 1915 al gespecialiseerd in grondwerk. Verschillende opdrachtgevers blijven dan ook maar al te graag gebruik maken van onze diensten. Onze kracht is:

  • Deskundig advies en jarenlange ervaring
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Snelheid en snel kunnen schakelen
  • Klantvriendelijkheid

Vragen over ons?

Aannemersbedrijf J.Bolt b.v. is zeer breed inzetbaar. Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw grondwerk? Neem dan een kijkje op onze site bij onze projecten. Daar vindt u een aantal voorbeelden van afgeronde projecten. Heeft u nog verdere vragen, dan kunt u altijd contact opnemen via 050-5344885 of per e-mail info@jbolt.nl. Wij hopen graag uw grondwerk project te mogen uitvoeren.