Aannemersbedrijf Groningen

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Groningen

Heeft u een grond-, weg-, of waterbouwproject en zoekt u een aannemersbedrijf in Groningen? Dan bent u bij J. Bolt b.v. aan het juiste adres. Al sinds 1915 zijn wij gespecialiseerd in allerlei verschillende projecten op dit vlak. Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Haren en ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de provincies Groningen en Drenthe. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

Onze werkzaamheden

Doordat wij als aannemersbedrijf in Groningen over een breed scala aan opdrachtgevers beschikken, hebben wij veel verschillende opdrachten. Onze opdrachtgevers bestaan uit gemeentes, bedrijven en woningbouwcorporaties in Groningen, maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. Hierdoor is elke opdracht anders en kunnen wij u overal de beste oplossing voor bieden. Denk hierbij aan het aanleg en herstel van riolering, straatwerk, wegenbouw of grondwerk. Zelfs voor het vinden van een stratenmaker zit u goed bij ons. Wij van aannemersbedrijf J. Bolt b.v. helpen u graag.

Aannemersbedrijf Groningen

De kracht van ons aannemersbedrijf

Doordat wij al meer dan 100 jaar ervaring hebben, hebben wij alles al wel eens voorbij zien komen. Nog steeds zijn er een aantal kernwaarden die wij in Groningen hoog in het vaandel hebben staan:

  • Deskundig en persoonlijk advies op maat
  • Snelheid en hoge kwaliteit
  • Flexibiliteit van ons personeel
  • Klantvriendelijkheid

Deze woorden zijn nog steeds een leidraad binnen ons aannemersbedrijf. Neem eens een kijkje bij onze afgeronde projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen uw zorgen graag uit handen.

Vraag direct advies aan!

Wilt u zo snel mogelijk advies voor uw grond-, weg- of waterbouwproject in Groningen? Vul dan het formulier aan de rechterzijde van de pagina in. Wij zullen dan direct contact met u opnemen om al uw wensen te bespreken. Ook kunt u mailen naar info@jbolt.nl. Heeft u liever iemand aan de telefoon? Wij zijn te bereiken op: 050-5344885. Voor een betrouwbaar en vakkundig aannemersbedrijf in Groningen moet u bij ons zijn.