Aannemersbedrijf Haren

Uw aannemersbedrijf in Haren

Wanneer u een betrouwbaar en professioneel aannemersbedrijf in Haren nodig heeft, dan kiest u voor J. Bolt b.v. Met al meer dan 100 jaar ervaring als zelfstandig aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw bent u bij ons op de juiste plek. Of u nu hulp nodig heeft van onze stratenmaker of andere specialisten met de aanleg en het onderhoud van rioleringen, verhardingen of asfalt, ons aannemersbedrijf kan u helpen. Tevens kunnen we steigers plaatsen. Wat kunnen we voor u doen in Haren?

De beste mensen voor elk project

Wij maken in als aannemersbedrijf in Haren gebruik van vast personeel met vele jaren ervaring. Daarnaast zijn ze allemaal gediplomeerd in hun vakgebied, of dat nu wegenbouw, grondwerk of straatwerk is. Ook zijn al onze werknemers in het bezit van het certificaat basisveiligheid VCA. Hiermee bent u ervan verzekerd dat wij veilig werken langs de weg en het spoor. Bij ons aannemersbedrijf weet u dus zeker dat u met de beste vakmensen te maken heeft!

Altijd de beste oplossing

Waarom zou u in Haren kiezen voor ons aannemersbedrijf? Wij werken voor diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, bedrijven, woningbouwcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen. Daarnaast behoren ook particulieren tot onze opdrachtgevers. Doordat onze klantenkring in Haren en omgeving zo divers is, voeren wij veel verschillende opdrachten uit. Van riolering tot aan straatwerk, wij kunnen u overal mee van dienst zijn. Kortom, dankzij een enorme diversiteit aan opdrachtgevers en projecten kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden.

Aannemersbedrijf Haren

Kies voor ons in Haren!

Naast onze jarenlange ervaring en deskundige personeel, maken wij sinds 1996 gebruik van het KAM-systeem. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van werkzaamheden garanderen, evenals de veiligheid van mensen en materiaal. Hierdoor is ons aannemersbedrijf in staat om projecten in Haren gedurende het gehele proces optimaal te beheersen en tijdig mogelijke afwijkingen bij te stellen. Dat maakt ons een betrouwbare en vakkundige speler.

Neem eenvoudig contact op

Wilt u ons inschakelen voor wegenbouw of grondwerk? Of moeten er werkzaamheden uitgevoerd worden aan de riolering? Wij draaien er onze hand niet voor om. Neem vandaag nog contact met ons aannemersbedrijf op en bel: 050-5344885. Of stuur een e-mail naar: info@jbolt.nl. U kunt ook snel en gemakkelijk het contactformulier hier aan de rechterzijde invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk al uw vragen proberen te beantwoorden. Wanneer u een betrouwbaar aannemersbedrijf in Haren nodig heeft, dan zijn wij uw beste keuze!