Aannemersbedrijf Hoogezand

Aannemersbedrijf in Hoogezand

Wanneer u zoekt naar de expert op het gebied van straatwerk, grondwerk of wegenbouw, dan bent u bij ons aannemersbedrijf actief in Hoogezand op de juiste plek. Wij kunnen u op dit gebied overal bij helpen. Wij voeren opdrachten uit voor gemeenten, scholen, woningbouwcorporaties en onderwijs- en zorginstellingen. Ook behoren particulieren tot onze opdrachtgevers.

Meer dan 100 jaar ervaring in grondwerk, wegenbouw en bestrating in Hoogezand

Sinds 1915 zijn wij een zelfstandig aannemersbedrijf in de grond- weg- en waterbouw. Wij zijn gevestigd in Haren, maar zijn als aannemersbedrijf in Hoogezand ook zeer actief. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u overal een passende oplossing voor aan te bieden.

Kies voor ervaring

Mede door onze ervaring en goede beoordelingen van klanten zijn de eisen die aan onze diensten worden gesteld door de jaren heen hoger geworden. Door het gebruiken van nieuwe, betere productiemiddelen kunnen wij aan deze verwachtingen voldoen. Wij maken dan ook gebruik van een systeem om de kwaliteit en veiligheid van mensen en materieel te kunnen garanderen. Bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. bent u dan ook in de juiste handen omtrent al uw infra werkzaamheden in Hoogezand. Daarnaast zijn wij al sinds 1915 gespecialiseerd in rioleringswerkzaamheden in Hoogezand. Niets is vervelender dan een verstopte riolering. Ook hiervoor schakelt u J. Bolt b.v. in. Of het nu gaat om het aanleggen van een rioleringen of het onderhouden ervan, wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen.

Aannemersbedrijf Hoogezand

De specialist in (sier)bestrating en riolering

Wilt u een nieuwe parkeerplaats aanleggen of uw oprit geheel opnieuw bestraten in Hoogezand? En zoekt u daarvoor een ervaren stratenmaker? Daarvoor kunt u aannemersbedrijf J. Bolt b.v. ook inschakelen. Of het nu gaat om een klein of groot oppervlakte die u wilt bestraten, wij kunnen u van dienst zijn. Onze medewerkers beschikken over de kennis en kunde om uw parkeerplaats te bestraten. Zo bent u er zeker van dat u het beste aannemersbedrijf in Hoogezand inschakelt.

Onze vakmensen staan u graag te woord

Bij J. Bolt b.v. bent u er zeker van dat u met de beste mensen werkt. Alle vakmensen die werken bij J. Bolt zijn gediplomeerd en in het bezit van de benodigde certificaten. Denk hierbij aan het certificaat VCA; veilig werken langs de weg en langs het spoor. Wij als aannemersbedrijf werken in Hoogezand met een vaste kern eigen personeel. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare en professionele partij in zee gaat.

Meer weten? Vraag informatie aan

Of het nu gaat om het compleet aanleggen van een terreininrichting of het aanbrengen van bestrating, bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. bent u aan het juiste adres. Vul het invulformulier op onze website in of mail naar info@jbolt.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 050-5344845. Ons aannemersbedrijf in Hoogezand staat graag voor u klaar!