Riolering

Het onderhouden of aanleggen van riolering

Er is niets vervelender dan een verstopte riolering. Dit kan van de wc zijn, maar ook van een wastafel of gootsteen. Het veroorzaakt een nare lucht in huis of wateroverlast. Vaak maakt men dan gebruik van een ontstopper om het probleem te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan zult u een vakman moeten inschakelen. J.Bolt b.v. is uw betrouwbare en deskundige partner voor diverse werkzaamheden aan uw riolering.

Ruim een eeuw ervaring

Riolering is nodig om afvalwater uit onze woonomgeving af te voeren. Voorheen werd een riool aanvankelijk gebruikt om het vuile- en regenwater gezamenlijk af te voeren. Om bij de rioolwaterzuivering kosten te besparen en om meer capaciteit voor de afvoer van regenwater te krijgen, is er overgegaan tot gemengde en verbeterde gemengde stelsels aan te leggen. Hierbij liggen er dan twee of meer rioolleidingen naast elkaar. Tegenwoordig plaatsen wij naast rioleringen ook zogenaamde infiltratieriolen, waterbuffers en bergbezinkbassins. Gedurende 100 jaar heeft J.Bolt b.v. al vele rioleringen aangelegd en onderhouden. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van rioolaanleg.

Wat mag u van ons verwachten?

Met J.Bolt b.v. haalt u een betrouwbare en deskundige partner in huis. Met al meer dan 100 jaar ervaring bent u er zeker van dat het aanleg en onderhoud van uw riolering in goede handen is. Wij werken ook alleen met een vast kern van eigen medewerkers. Vakmensen die gediplomeerd zijn en graag hun kennis met u delen. Zo bent u er zeker van dat u in goede handen bent.

Zowel bedrijven als particulieren

Niet alleen bedrijven maken gebruik van onze diensten. Ook helpen wij graag particulieren met hun riolering. Een kleine greep uit onze klantengroep:

  • Gemeenten
  • Scholen
  • Zorginstellingen
  • Bedrijven
  • Particulieren

Neem direct contact op

Heeft u vragen omtrent het onderhouden en het aanleggen van riolering? Neem dan een kijkje bij onze projecten om een indruk te geven wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan. Heeft u snel behoefte aan een vakman? Neem dan direct contact op. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 050-5344885 of via e-mail info@jbolt.nl. U kunt ook snel en eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Voor alles rondom uw riolering kunt u terecht bij aannemersbedrijf J.Bolt b.v.