Rioolverstopping

Heeft u last van een rioolverstopping?

Riool verstopt? Stroomt het water niet meer weg doordat uw gootsteen vol zit met vet en etensresten? Heeft u last van wortels in het riool? Er is niets vervelender dan een rioolverstopping. Rioolverzakkingen zijn de meest voorkomende problemen in het riool die een verstopping veroorzaken. Maar een belemmering kan ook ergens anders dor komen. De vakmensen van J.Bolt b.v. uit Zuidbroek kunnen elke rioolverstopping op een vakkundige wijze verhelpen. Wij staan klaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Last van een rioolverstopping? Wij zijn werkzaam in de regio van Veendam, Eelde, Groningen, Haren, Zuidlaren, Slochteren, Hoogezand, Roden, Vries en Assen.

Ieder probleem passend opgelost

Allereerst moet u zeker weten of u wel een rioolverstopping heeft. Dit kunnen wij opsporen door met onze rioolcamera het riool van binnen te inspecteren. Zo kunnen wij precies zien waar het probleem zich bevindt en hoe we dit moeten oplossen. Vaak wordt er dan gebruikgemaakt van onze rioolreinigingsmachine. Met onze hogedrukreiniger kunnen de vakmensen van J.Bolt b.v. het riool reinigen, zodat het water weer ongestoord door uw riool afgevoerd kan worden.

verstopping riool

Uw riool vakkundig vervangen

Het kan ook wel eens voorkomen dat uw riool niet meer te repareren is. Vaak zijn de leidingen dan hardnekkig beschadigd en heeft u last van breuken, scheuren of verzakkingen. In dit geval is het zaak om uw riool te vervangen. Ook daarvoor kunt u terecht bij J.Bolt. b.v. Wij staan graag voor u klaar op het gebied van advies, onderhoud en vervangen van uw rioleringssystemen. Binnen de kortste keren is uw rioolverstopping verleden tijd!

Waarom uw rioolverstopping laten uitvoeren door ons?

Kiezen voor J.Bolt b.v. is een verstandige keuze. Wij zijn sinds onze oprichting in 1915 al bezig met het verhelpen van rioolverstoppingen. Onze vakmensen zijn allemaal gediplomeerd en weten precies hoe ze uw probleem kunnen verhelpen. Naast het oplossen van uw rioolverstopping hebben wij ook al vele nieuwe rioleringen aangelegd. Als u kiest voor J.Bolt b.v., dan kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies
  • Snelle oplossing van uw rioolprobleem
  • Vast aanspreekpunt
  • Vele diensten onder één dak
  • Flexibiliteit en klantvriendelijkheid

rioolverstoppingen

Neem direct contact op

Heeft u dringend advies nodig omtrent uw rioolverstopping. Aarzel dan niet en neem direct contact op. U kunt ons telefonisch bereiken via 050-5344885. U kunt ook eenvoudig en snel het invulformulier op onze website invullen of mailen naar info@jbolt.nl. Onze vakmensen helpen u graag en denken graag met u mee, zodat uw rioolverstopping snel verleden tijd is.