Aannemersbedrijf Roden

Aannemersbedrijf J. Bolt b.v. in Roden

Heeft u een aannemersbedrijf in Roden nodig? Dan staat J. Bolt b.v. graag voor u klaar als het gaat om grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn al sinds 1915 actief en voeren opdrachten uit voor verschillende bedrijven, scholen, gemeentes en particulieren. Voor ons is het belangrijk dat elke klant tevreden is en wij gaan dan ook net een stap verder voor u. Het is niet voor niets dat ons familiebedrijf al ruim 100 jaar werkzaam is in Roden!

Wat is de kracht van aannemersbedrijf J. Bolt b.v.

Aannemersbedrijf J. Bolt b.v. staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn u graag van dienst in Roden. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid te combineren met een hoge kwaliteit vakwerk en een snelle oplevering van projecten. Doordat onze opdrachtgevers zeer divers zijn, zijn wij in staat om deskundig advies te geven en diensten op maat aan te bieden.

Wegenbouw, riolering, straatwerk of waterbouw in Roden?

Onze werkzaamheden omvatten onder meer de aanleg van infrastructuur in Roden. Denk hierbij aan grondwerk, aanleg en onderhoud van riolering, straatwerk en wegenbouw. Zo kunt u bij ons terecht voor aanleg en onderhoud van verhardingen en asfalt of waterbouwkundige werkzaamheden. Ook een vakkundige stratenmaker vindt u bij ons. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn u graag van dienst. Wilt u weten of wij bepaalde werkzaamheden kunnen uitvoeren? Vraag ons hier dan gerust naar.

Ons betrouwbaar team

Ons aannemersbedrijf beschikt over een vaste kern van deskundig en gekwalificeerd personeel. Mochten er pieken of dalen in de personeelsbezetting voorkomen, dan kunnen wij deze opvangen met een aantal vast onderaannemers. Zo weet u zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare partner voor al uw infrastructurele projecten in Roden. Bovendien zijn al onze medewerkers gediplomeerd en in het bezit van relevante certificaten. Denk hierbij aan het certificaat basisveiligheid VCA. Dit houdt in dat ons aannemersbedrijf in Roden altijd veilig werkt langs de weg of het spoor.

aannemersbedrijf Roden

Neem snel contact op

Als u meer wilt weten over ons aannemersbedrijf, neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@jbolt.nl of bel naar 050-5344845. Wij horen graag van welke diensten u gebruik wilt maken. Medewerkers van ons aannemersbedrijf kunnen al uw vragen dan direct beantwoorden en zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. U kiest toch ook voor het beste en meest vakkundige aannemersbedrijf van Roden?