Sierbestrating

Sierbestrating bij uw woning of bedrijf?

Met sierbestrating maakt u net iets extra’s van uw tuin of parkeerplaats. Maar niet alleen kunnen wij u helpen met uw tuin of parkeerplaats. Ook hebben wij ruime ervaring met het aanleggen van bijvoorbeeld uw terras! Eigenlijk hebben wij alles al een keer voorbij zien komen. Neem daarvoor een kijkje bij onze projecten voor een impressie.

Waarom kiezen voor J. Bolt b.v.?

Ons aannemersbedrijf is al sinds 1915 actief in de omgeving Groningen en Drenthe. Of het nu gaat om sierbestrating van beton of gebakken bestratingsmateriaal, alles is bij ons mogelijk. Doordat wij al meer dan 100 jaar bestaan, kunnen wij u een deskundig advies geven. Wij voeren niet alleen sierbestrating projecten uit voor particulieren, maar ook voor bedrijven, scholen, zorginstellingen en woningcoöperaties. Met J. Bolt b.v. haalt u dus een betrouwbare partner in huis met enorm veel deskundigheid.

sierbestrating parkeerplaats

Vakmensen voor uw sierbestrating

Bij J. Bolt b.v. doen wij alles zelf. Wij hebben namelijk een vaste kern eigen stratenmakers die allemaal gediplomeerd vakman zijn. Een vast aanspreekpunt is wel zo fijn. Ook beschikken onze medewerkers over de benodigde veiligheidscertificaten als het VCA. Veilig werken langs de weg of het spoor en dat met het juiste materieel is wel zo belangrijk. Mocht een sierbestrating project in tijdsnood komen dan kunnen wij altijd rekenen op een vaste groep onderaannemers. Op deze manier kunnen wij uw project toch nog op tijd afronden.

Onze kracht

Wanneer u in zee gaat met ons, dan mag u van ons kwaliteit en deskundigheid verwachten. Wij zijn pas tevreden al u dat ook bent! Niet voor niets leggen wij al meer dan 100 jaar sierbestrating aan voor particulieren en diverse bedrijven, gemeenten en scholen. Sinds onze oprichting in 1915 hebben wij vijf kernwoorden die centraal staan binnen ons aannemersbedrijf. Zo profiteert u bij ons van:

  • 100 jaar ervaring
  • Een klantgerichte werkwijze
  • Deskundige en ervaren medewerkers
  • Veilig werken met mensen en materieel
  • Een aanspreekpunt

sierbestrating achtertuin

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u nieuwsgierig geworden? Heeft u nog vragen omtrent uw sierbestrating project of wilt u alle mogelijkheden weten? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-5344885 of per e-mail info@jbolt.nl. In J. Bolt b.v. vindt u een betrouwbare partner voor uw sierbestrating.