Aannemersbedrijf Slochteren

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Slochteren?

Is uw riolering kapot? Dan bent u bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in alles rondom wegenbouw, grondwerk en straatwerk. Ons aannemersbedrijf kan u hierdoor helpen bij al uw infra projecten in de omgeving van Slochteren.

Wie is aannemersbedrijf J. Bolt b.v.?

Wij zijn een aannemersbedrijf dat sinds 1915 actief is in Slochteren. Ons werkgebied is vooral in Groningen en Drenthe. Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan scholen, gemeenten, zorginstellingen en woningcoöperaties. Naast het leveren van onze diensten aan de B2B sector, bieden wij onze diensten ook aan particulieren aan. Zo heeft ons aannemersbedrijf in Slochteren al vele opritten mogen bestraten als stratenmaker.

Aannemersbedrijf Slochteren

Kies voor klantvriendelijkheid

Wij hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Er zijn verschillende aannemersbedrijven in Slochteren die u in kunt inzetten voor uw infra projecten. Wat ons bijzonder maakt is dat wij enorm flexibel en deskundig zijn. Al ons personeel is geschoold en beschikt over veel ervaring. Wij bestaan niet voor niets al meer dan 100 jaar!

Van riolering tot aan waterbouw en grondwerk in Slochteren

Wij hebben een brede klantenkring, waardoor wij u veel infra werkzaamheden kunnen aanbieden. Aannemersbedrijf Slochteren kunt u bijvoorbeeld inzetten voor:

  • Het aanleggen en herstellen van rioleringen
  • Het aanbrengen van (sier)bestrating
  • Onderhoud aan het asfalt en slijtlagen
  • Aanleg van terreininrichting rondom uw woning of bedrijf
      • Uiteraard kunt u ons voor veel meer werkzaamheden inzetten. Neem even contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Betrouwbaar aannemersbedrijf in Slochteren

Wij zijn een aannemersbedrijf met een vast kern eigen personeel. Deze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en in het bezit van de benodigde veiligheidscertificaten. Zo zijn wij voor u een betrouwbare partner met betrekking tot infra werkzaamheden in Slochteren. Daarnaast maken wij gebruik van een vaste groep onderaannemers, zodat wij onderbezetting kunnen verhelpen. Hierdoor garanderen wij als aannemersbedrijf u dat uw project tijdig klaar is.

Neem direct contact op en vraag naar onze mogelijkheden

Wilt u meer weten wat ons aannemersbedrijf in Slochteren voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in op onze website. U kunt ook mailen naar info@jbolt.nl of bellen naar 050-5344885.