Straatwerk

J.Bolt b.v., voor al uw straatwerk

Wij van aannemersbedrijf J.Bolt b.v. zijn al vanaf 1915 gespecialiseerd in allerlei straatwerk. Van het asfalteren van bedrijfsterreinen tot aan het aanleggen van sierbestrating. Bij J.Bolt b.v. uit Haren bent u in goede handen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij ieder straatwerk project tot een succes moeten maken. En dat op een efficiënte, betaalbare en een betrouwbare manier!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Alles omtrent straatwerk kunnen wij voor u uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het compleet aanleggen, onderhouden en revitaliseren van uw bedrijfsterrein. Wij leggen uw bedrijfsterrein dan compleet aan inclusief riolering, verlichting, hekwerken en bewegwijzering. Aannemersbedrijf J.Bolt b.v. voert niet alleen dit soort grootschalige projecten uit, maar wij leveren ook straatwerk voor particulieren. Denk hierbij aan het aanbrengen van sierbestrating in uw achtertuin of op uw oprit. Neem een kijkje bij onze opgeleverde projecten om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.

straatwerk

Waarom kiezen voor J.Bolt b.v.?

Kiezen voor J.Bolt b.v. is kiezen voor een betrouwbaar en kwalitatief aannemersbedrijf. Sinds onze oprichting in 1915 zijn wij gespecialiseerd in straatwerk. Wij hebben service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Als u kiest voor aannemersbedrijf J.Bolt b.v., dan kunt u rekenen op:

  • Betrouwbaar en deskundig advies
  • Wij denk graag met u mee
  • Meerdere diensten onder één dak
  • Veilig uitvoeren van werkzaamheden
  • Klantgerichte werkwijze

Ons vakkundig team

Inmiddels bestaan wij al meer dan 100 jaar en dat hebben wij mede te danken aan ons vakkundige medewerkers. Zij zijn allen vakkundig gediplomeerd en hebben jaren ervaring met straatwerk. Ook beschikken zij over certificaten omtrent veilig werken. Al onze medewerkers beschikken over de modernste apparatuur en machines, zodat wij uw project op de meest efficiënte manier kunnen uitvoeren.

straatwerkzaamheden

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u uw straatwerk project laten uitvoeren door ons? Wij zijn als bedrijf breed inzetbaar en kunnen u dan ook op verschillende vlakken van dienst zijn. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, bekijk dan eens de projecten op onze website. U kunt ook eenvoudig contact opnemen via 050-5344885 of per e-mail info@jbolt.nl. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Laat uw straatwerk uitvoeren door J.Bolt b.v. uit Haren!