Stratenmaker

Kies voor aannemersbedrijf J. Bolt b.v.

Het inhuren van een stratenmaker bespaart u veel tijd. Wilt u bijvoorbeeld bestrating aanleggen in uw tuin, parkeerplaats of rondom uw school of bedrijf? Een stratenmaker weet precies hoe hij een bepaald project moet aanpakken. Hij neemt al uw zorgen uit handen en u ben ervan verzekerd dat niet alles schots en scheef ligt. En dat binnen no-time! Kiest u ook voor aannemersbedrijf J. Bolt b.v.?

Stratenmaker gezocht? Kies voor kwaliteit

Als u kiest voor een stratenmaker, dan wilt u natuurlijk kwaliteit en deskundigheid. Wij hebben bij ons aannemersbedrijf een vast kern eigen personeel. Kwaliteit en deskundigheid staat ook bij ons voorop. Daarom maken wij bij J. Bolt b.v. enkel gebruik van gediplomeerde vakmensen, die beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u met een betrouwbare partij in zee gaat.

Onze pluspunten

Een stratenmaker kan veel voor u betekenen en veel zorgen uit handen nemen. Dit begint al in de beginfase van een project:

  • Advies: In het begin van een project legt u al uw wensen bij ons op tafel. U bespreekt wat u graag wilt en de stratenmaker denkt mee met de praktische zaken. Zo worden alle verwachtingen op elkaar afgestemd.
  • Benodigde materialen: Wij bij J.Bolt b.v. leveren alle bestratingsmaterialen zelf, zoals betonsteen, sierbestrating, tegels en gebakken klinker. Onze vakmensen nemen al de benodigde materialen op de dag van de klus mee. U kunt er natuurlijk ook zelf voor kiezen om de materialen zelf te bestellen.
  • Het aanleggen: Mocht het nodig zijn, dan haalt onze stratenmaker eerst de oude materialen weg. Vervolgens begint hij met bestraten. Eigenlijk is alles mogelijk, of het nu gaat om een complete nieuwe oprit of om een moeilijk motief.
  • Afwerking: Wanneer het project afgerond is, dan haalt de stratenmaker na afloop al het afval weg

stratenmaker

Zowel particulieren als bedrijven

Wij voeren opdrachten uit voor scholen, gemeenten, zorginstelling en woningcorporaties. Ook particulieren maken veelzijdig gebruik van onze diensten. Wij draaien nergens ons hand voor om en u kunt met elk project bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Is uw keuze gevallen op J.Bolt b.v. en wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan snel contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht. U kunt ons bereiken via: 050-5344885 of via e-mail info@jbolt.nl. Kies voor een betrouwbare en deskundige stratenmaker bij J.Bolt b.v.!