Aannemersbedrijf Veendam

Vind snel een aannemersbedrijf in Veendam

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf in Veendam? Heeft u een betrouwbare en deskundig partner nodig voor uw grondwerk, wegenbouw of zoekt u een stratenmaker? Kies dan voor aannemersbedrijf J. Bolt. b.v.. Wij zijn al sinds 1915 actief in Veendam omtrent alle infra werkzaamheden.

Waarom aannemersbedrijf J. Bolt b.v.?

Wij zijn sinds 1915 actief in de regio Veendam omtrent alle infra werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring en de diverse opdrachtgevers beschikken wij over enorm veel kennis. Wij, als aannemersbedrijf, werken dan ook alleen met de beste vakmensen. Onze vakmensen zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de benodigde certificaten. Zo bent u er zeker van dat uw project kwalitatief hoogstaand wordt afgerond, maar ook dat er veilig langs de weg of het spoor wordt gewerkt. Bovendien werken wij met een vaste kern eigen personeel, dat kan worden aangevuld met een vaste groep onderaannemers. Zo zorgen wij ervoor dat ons aannemersbedrijf in Veendam uw project altijd tijdig wordt afgerond.

Aannemersbedrijf Veendam

Zowel bedrijven als particulieren

Ons aannemersbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en inmiddels hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Denk hierbij aan gemeenten, scholen en woningbouwcorporaties in en rondom Veendam. Zo nemen wij al uw straatwerk aan en zorgen wij voor de complete terreininrichting rondom een gebouw. Wilt u als particulier zaken doen met ons? Ook dan bent u bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. in goede handen. Denk hierbij aan het maken van uw riolering of het aanleggen van een nieuwe parkeerplaats in Veendam.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Ongeacht het project, u kunt altijd rekenen op onze deskundigheid. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en u kunt uw gehele opdracht bij ons afleveren. Doordat wij met vaste mensen werken, heeft u een vast aanspreekpunt. De communicatielijnen bij ons aannemersbedrijf zijn dan ook kort, wat zorgt voor veel duidelijkheid bij u. Een betrouwbare aannemersbedrijf in Veendam vindt u in J. Bolt b.v..

Infra project in Veendam? Neem dan snel contact op

Wilt u dat wij uw grondwerk onder handen nemen of uw riolering herstellen? Of heeft u een ander infra project? Dan horen wij het graag! U kunt ons bereiken door te bellen naar 050-5344885 of mail naar info@jbolt.nl. Ons aannemersbedrijf in Veendam komt graag bij u langs.