Aannemersbedrijf Vries

Het beste aannemersbedrijf in Vries

Een verstopte riolering? Op zoek naar een stratenmaker? Bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. in Vries bent u aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. En met al meer dan 100 jaar ervaring en nog eens honderden verschillende infra projecten kunnen wij u altijd voorzien van de beste oplossing.

Van waterbouw en grondwerk tot aan wegenbouw en rioolverstopping in Vries

Aannemersbedrijf J. Bolt b.v. is opgericht in 1915 en heeft sindsdien als aannemersbedrijf in Vries veel infra werkzaamheden uitgevoerd. Onze opdrachtgevers bestaan uit gemeenten, bedrijven, zorginstellingen en scholen in Vries. Door een grote diversiteit aan opdrachtgevers zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan infra werkzaamheden. Of het nu gaat om straatwerk, grondwerk of wegenbouw, wij kunnen u overal mee van dienst zijn. Ook particulieren behoren tot onze brede klantenkring. Heeft u bijvoorbeeld een probleem met de riolering of wilt u graag sierbestrating voor uw oprit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aannemersbedrijf Vries

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Als aannemersbedrijf streven wij altijd naar de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. De eisen die aan onze diensten in Vries worden gesteld zijn in de loop der jaren strenger geworden. Hierdoor maken wij sinds 1996 gebruik van een KAM-systeem. Dit helpt ons om de kwaliteit en veiligheid voor mensen en materiaal te kunnen garanderen. Hierdoor zijn wij als aannemersbedrijf in staat om het overzicht over de lopende projecten te monitoren en afwijkingen bij te stellen.

Ons vakkundig personeel

Kwaliteit en betrouwbaarheid bereiken wij niet enkel door gebruik te maken van een systeem. Daarom heeft aannemersbedrijf J. Bolt b.v. een vaste kern van personeel in Vries. Een bekend gezicht is wel zo fijn. Bovendien is al ons personeel gediplomeerd en in het bezit van de benodigde veiligheidscertificaten. Om onderbezetting te voorkomen, maken wij gebruik van een aantal vaste onderaannemers. Hierdoor zijn wij als aannemersbedrijf in Vries in staat om projecten tijdig af te ronden.

Neem contact op voor meer info

Heeft u een infra probleem dat opgelost moet worden? Zoekt u een betrouwbaar en deskundig aannemersbedrijf in Vries dat beschikt over vakkundig personeel? Heeft u een lekkende riolering in huis of moet uw oprit opnieuw bestraat worden? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 – 534 48 85 of per e-mail info@jbolt.nl. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en voorzien u graag van een advies op maat.