Waterbouw

Nederland en waterbouw

Nog steeds is de Nederlandse waterbouw toonaangevend in de wereld. Hoe zou ons land eruit zien zonder onze dijken? Waterbouwers zijn van vitaal belang in Nederland. Wij hebben leren leven met het water, maar vooral ook hoe hiermee om te gaan. Mede hierdoor hebben wij een veilige samenleving gecreëerd en zijn we beschermd tegen overstromingen. Bent u op zoek naar dé expert in waterbouw? Dan staan de medewerkers van J. Bolt b.v. graag voor u klaar.

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf J.Bolt b.v. uit Zuidhoren is al meer dan 100 jaar dé specialist voor waterbouw projecten. Wij zijn een zelfstandig aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Ons werkgebied is vooral in de provincies Groningen en Drenthe, maar ook daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn. Met behulp van een vast kern eigen personeel kunnen wij elk waterbouwkundig project tot een goed einde brengen. Kwaliteit en veiligheid staat dan ook bij ons hoog in het vaandel. Wij maken daarom gebruik van het KAM-systeem, dat voldoet aan de voorwaarden van de norm NEN-EN-ISO 9001:2008. Ook is ons bedrijf VCA-gecertificeerd, wat ons tot een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partner maakt.

waterbouw

Zowel voor bedrijven als particulieren

Of het nu gaat om groot- of kleinschalige waterbouw projecten. Wij kunnen u overal mee van dienst zijn. Opdrachtgevers van ons bedrijf zijn gemeenten, bedrijven, scholen, zorginstellingen en woningcoöperaties. Ook particulieren behoren tot onze klanten. Vaak gaat het dan om werken als beschoeiingen en steigers. Geen project is te klein of te groot voor ons.

Een gerenommeerd bedrijf

Wij zijn een aannemersbedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in waterbouw. De afgelopen jaren hebben wij dan ook al honderden projecten uitgevoerd. Als gerenommeerd bedrijf werken wij alleen met de beste vakmensen. Zij beschikken allen over een ruime ervaring en hebben de juiste diploma’s op zak. Onze voordelen zijn:

  • Meer dan 100 jaar ervaring in de waterbouw
  • Klantgerichte werkwijze
  • Hét adres voor zowel bedrijven als particulieren
  • Vele diensten onder één dak

waterbouwkunde

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van vrijblijvend advies. U kunt eenvoudig het contactformulier op onze website in vullen. Natuurlijk kunt u uw vraag ook mailen naar info@jbolt.nl of bellen naar 050 – 534 48 85. Wij staan u graag te woord. Kies voor het beste waterbouw bedrijf in Noord-Holland!