Wegenbouw

Een vakkundig adres in Haren!

U zoekt een wegenbouw bedrijf. Een bedrijf dat al uw zorgen uit handen kan nemen en beschikt over de benodigde kennis en ervaring. U wilt uw bestrating repareren of vervangen. U besluit om asfalt aan te leggen. Of is uw riolering aan vervanging toe en moet deze vervangen worden? In al deze gevallen bent u bij J.Bolt b.v. aan het juiste adres! Wij zijn uw partner voor uw wegenbouw projecten in de regio Groningen en Drenthe.

J.Bolt b.v. is uw partner voor al uw wegenbouw. Wij zijn actief in de regio van Zuidlaren, Roden, Eelde, Haren, Veendam, Slochteren, Hoogezand, Groningen, Vries en Assen.

Wie zijn wij?

J.Bolt b.v. is sinds 1915 actief in de grond-, water en wegenbouw. Wij zijn een zelfstandig aannemersbedrijf gevestigd in Haren. Onze opdrachtgevers zijn scholen, gemeenten, bedrijven, zorginstelling en woningcorporaties. Ook kloppen geregeld particulieren aan bij ons met hun wegenbouw project. Door deze verscheidenheid aan klanten, hebben wij de loop der jaren veel deskundigheid opgedaan.

Onze vakmensen helpen u graag!

Door de grote diversiteit aan opdrachtgevers moeten wij beschikken over de beste vakmensen. Gelukkig is ons team goed opgeleid en hebben wij eigenlijk alles wel voorbij zien komen.Om onze klanten tevreden te houden, worden de eisen aan onze werkzaamheden steeds strenger. Om bijvoorbeeld de kwaliteit van onze wegenbouw projecten hoog te houden, maken wij enkel gebruik van gediplomeerde vakmensen, die onderling hun kennis uitwisselen. Alleen zo kunnen wij zorgen voor een resultaat dat volledig aan uw wensen en behoeften voldoet.

wegenbouw

Uw partner en meer

Inmiddels bestaan wij al meer dan 100 jaar en sinds onze oprichting in 1915 gaan wij uit van enkele kernwaarden. Meer dan een eeuw ervaring in de wegenbouw schept ook verwachtingen. U kunt van ons het volgende verwachten:

  • Deskundig advies
  • Hoge kwaliteit
  • Snelheid en flexibiliteit
  • Het streven naar 100% klanttevredenheid

Een vakkundig adres voor al uw wegenbouw

Bent u benieuwd wat wij als J.Bolt b.v. voor uw wegenbouw kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website bij onze projecten. Daar vindt u projecten die wij met succes hebben afgeleverd en welke diensten wij nog meer allemaal aanbieden. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 – 5344885 of per e-mail info@jbolt.nl. U kunt eventueel ook ons contactformulier op onze website invullen. Aannemersbedrijf J.Bolt b.v., uw betrouwbare wegenbouw partner!