Aannemersbedrijf Zuidlaren

Kies voor ons aannemersbedrijf in Zuidlaren

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Zuidlaren? Dan bent u bij J. Bolt b.v. aan het juiste adres. Al sinds 1915 zijn wij een zelfstandig aannemersbedrijf. Voor al uw werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw kunnen wij u van dienst zijn. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Wij leveren projecten in Zuidlaren altijd met een hoge kwaliteit af. Dat heeft ons al vele tevreden klanten opgeleverd. Bent u de volgende?

Waar streven wij naar?

Wij streven ernaar om elk project naar tevredenheid af te ronden. Het is niet voor niets dat ons aannemersbedrijf al meer dan 100 jaar verschillende opdrachten uitvoert in Zuidlaren en omstreken. De eisen die aan ons aannemersbedrijf in Zuidlaren worden gesteld, zijn in de loop der jaren strenger geworden. Hierdoor maken wij sinds 1996 gebruik van een KAM-systeem. Dit wordt gebruikt om de kwaliteit en de veiligheid van de werkzaamheden op langere termijn te garanderen. Hierdoor zijn we in staat om projecten in Zuidlaren gedurende het hele gehele proces optimaal te beheersen en tijdig mogelijke afwijkingen bij te stellen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van J. Bolt b.v. zijn een zelfstandig aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Omdat wij diverse opdrachtgevers hebben, kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het aanleggen en herstellen van een riolering of het vinden van een stratenmaker, specialist in grondwerk of wegenbouw. Ook voor de aanleg van complete terreininrichtingen of straatwerk rondom uw woning of bedrijfsgebouw in Zuidlaren kunt u bij ons terecht. Kortom, wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf met onder meer de volgende opdrachtgevers:

  • Gemeenten
  • Bedrijven
  • Scholen
  • Woningcoöperaties
  • Zorginstellingen
  • Particulieren

Aannemersbedrijf Zuidlaren

Deskundig advies op maat

Elk project vraagt om advies op maat. Daarom werken wij bij aannemersbedrijf J. Bolt b.v. met een vaste kern van eigen personeel. Al onze medewerkers hebben de nodige diploma’s voor hun eigen vakgebied. Ook zijn ze in het bezit van certificaten basisveiligheid VCA. Onze vakmensen zijn multifunctioneel inzetbaar, of het nu gaat om grondwerk, riolering, straatwerk of wegenbouw. Ook werken wij met een aantal vaste onderaannemers om de personeelsbezetting op peil te houden. Zo zijn wij voor u een betrouwbaar aannemersbedrijf in Zuidlaren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u voor uw projecten in Zuidlaren ook gebruikmaken van ons deskundige personeel? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op: 050-5344845 en info@jbolt.nl. Zo kunnen wij u deskundig advies op maat geven en bent u er zeker van dat u kiest voor het beste aannemersbedrijf in Zuidlaren.